Bæredygtig omstilling i Kolding Kommune

Kære Landsbyer,

Kolding Kommune opfordrer alle til at deltage i bæredygtig omstillingskonkurrence. 
I Kolding Kommune har vi tradition for grønne projekter. Det er både borgere, virksomheder, offentlige organisationer og foreninger, der har sat Kolding Kommune på landkortet som den grønne vækstkommune. Derfor opfordres alle med bæredygtige projekter til at deltage i Danmarks Radio og Informations konkurrence.

Konkurrencen
Danmarks Radio og Dagbladet Information indleder nu jagten på helt unikke bæredygtige projekter, som kan inspirere andre til at tænke bæredygtigt. Har du, dine venner, dine naboer eller din landsby omsat gode ideer til virkelighed – så giv dig til kende. Dit projekt kan være med og blive en del af Danmarks nye omstillingsguide!
Mandag den 19. august lyder startskuddet til Den Store Omstillingsguide med konkurrencen “Hvad gør vi nu?”, hvor DR og Information starter indsamlingen af de omstillingsprojekter i Danmark, der viser vejen til et nyt grønt samfund i en omstillingsguide. 
Med konkurrencen sættes der fokus på de fællesskaber der engagerer og mobiliserer naboer, organisationer, virksomheder og/eller myndigheder til grøn omstilling. Dem, der har udviklet en lokal bytte økonomi, et koncept for byhaver, virksomheder der hjælper hinanden med at få mest ud af affaldet fra produktionen, og kommuner der engagerer borgerne til en fælles indsats for et bæredygtigt samfund. 

Fra den 19. august til den 1. september opfordres alle danskere til at dele deres omstillingsprojekt med resten af landet på hjemmesiden http://www.voresomstilling.dk/. Deltagelse i konkurrencen sker ved at fortælle om dit/jeres projekt og derved rådgive andre til at tage initiativ til lignende projekter rundt om i hele landet.
I hvert af P4s ni distrikter indstiller et omstillingspanel af faglige eksperter tre projekter, der videregives til dommerne. De 27 finalister præsenteres på P4, og herefter skal dommerkomiteen udvælge ni vinderprojekter, der skal udgøre Danmarks Store Omstillingsguide.
Hvad kan du vinde?
De ni vindere får en plads i Danmarks store Omstillingsguide, der bliver filmatiseret, dokumenteret og præsenteret for hele landet som de bedste omstillingsprojekter, der viser vejen til et bæredygtigt samfund, vi har lyst til at leve i.
Læs mere om Vores Omstilling på http://www.voresomstilling.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *